DÉJÀ VU

V

i har hållit ut länge, väldigt länge, men snart så snart är det äntligen dags att packa väskorna och bege oss till Baskiens hjärta. Framåt oktober/november, kroppen på autopilot och längtan söder över är för kraftfull att motstå, solen värmer fortfarande och vågorna rullar in oavbrutligt, då precis just då, öppnar vi upp för en veckas surf & yoga retreat på en helt makalös baskisk villa tryggt hållna av Pyrenéerna i öster och Atlanten i väster.

När: 30 okt - 6 nov
Var: Villa
Surfakademin de Ascain
Pris: 11.995 SEK

Likväl för dig som paddlar ut för första gången och för dig  som redan blivit livslångt dedikerad är Baskien ett givet hem för din nästa surfresa.

Härlig
höst
vecka
i Baskien

V

illan ligger strax utanför Saint-Jean-de-Luz, en halv timme söder om Biarritz. Vi surfar runt om, oftast i närliggande Hendaye, men beror såklart på vågorna. Där dem är bäst, där är vi. Precis som vi vant oss vid Hemmavid, så är yogan, meditationen & andningsövningarna närvarande. Gabriella håller space och vi landar. Yin möter Yang. Liksom den bästa combon. Men vi är inte klara där. Vi har ju maten också, vi brassar och du njuter.


Transfer

Vi hämtar på Biarritz-flygplats vid två tillfällen på lördagen, en när RyanAir-flighten (Västerås-London-Biarritz) landar 17.40 och en när AirFrance flighten (Stockholm-Paris-Biarritz) landar vid 22, efterföljande lördag har vi en drop off på förmiddagen inne i Biarritz (kostar 20Euro med taxi från Biarritz till flygplatsen), så kan man enkelt ta sig till flygplatsen när nu flighten går. 

Tider & priser

Priserna inkluderar boende i vår baskiska villa i sju nätter (i dubbelrum eller i rum med tre sängar), sex dagars surflektioner (söndag - fredag) och utflykter runt om i Baskien när feeling ges.

Förutom de magiska vågorna ger vi dig den teoretiska grundkollen inom surfing med vattensäkerhet, vågteori, stil- och etikettskola.


Reseförsäkring

Surfakademin rekommenderar att du dubbelkollar att det finns en reseförsäkring som är kopplad till din hemförsäkring - skönt att få smidig hjälp om det dyker upp hallaballo.