KREATIVITETS
BONANZA

med Danny Saucedo

N

är vi fritt, härligt och ledigt lyckas med att kanalisera vårt kreativa flöde - då infaller precis samma känsla som att droppa in på våra drömmars våg. Allt för ofta så intalar vi oss själva att vi bara är kreativa inom vissa områden, och per automatik så glömmer vi leken och passionen och kränger självmant på oss den kreativa tvångströjan. Det vill vi väldans gärna ändra på, så därför har vi bjudit in Danny Saucedo som mellan surf & yoga sessions tillsammans med oss skapar space för att låta kreativiteten flöda både inom och utanför vår comfort zone.

Som alltid på Surfakademin är våra surf & yoga retreats kurerade både för dig som aldrig surfat tidigare samt för dig som har surfat en del runtom och nu är sugen på att komma igång med surfen i vår egen bakgård.


U

nder Dannys vecka på herrgården djupdyker vi i och utforskar begreppet kreativitet, med en inbjudan att tillsammans omvärdera vad kreativitet betyder för oss - på ett hjärtfyllt och lekfullt manér. Vi lyssnar in och skapar i grupp.

Min mamma pushade ödmjukt till lek med penslar, språk & instrument så det föll sig naturligt för mig att fortsätta på den kreativa banan jag som barn blev stöpt i. Men vad är kreativitet egentligen och hur kan vi väcka vårt eget kreativa flöde?


HEMMAVID

Vi bor på drömmarnas herrgård

V

i bor alla tillsammans på en magisk herrgård på Österlen med sina böljande ägor, ett otroligt zenlikt landskap, sträcker ut sig precis framför våra fötter och ligger en knapp mil ifrån havet. Här landar vi mellan våra roadtrips runtom i den skånska myllan. Vi bor i rum om två till fyra personer.

Härlig
aste
veckan

S

nart så snart är det dags för den kanske mest skapande veckan någonsin i Surfakademins historia, Kreativitets Bonanza med Danny Saucedo. 

Såklart ingår alltid bästa vibsen, all utrustning som brädor, våtdräkter och yogamattor samt road trips.

På Österlen är vi mobila vilket innebär att vi hoppar in i våra surfvans och åker dit surfingen är bäst för dagen, precis som på kontinenten. Då vi har ett stort swell-fönster och kan surfa både på ost och sydkusten blir det oftast härliga roadtrips runtom som vi i ett skönt flöde mixar upp med yoga & mediations samt Dannys workshops.


Tider & priser

Surfakademins Surf & Yoga Retreat Kreativitets Bonanaza Edition på Österlen inkluderar boende i sex nätter på Sönnarslövs Herrgård (söndag - lördag), fem dagars kreativitets workshops med Danny Saucedo, surflektioner (måndag - fredag), sju sessions yoga  & meditation (söndag - lördag) dagsutflykter runt om på Österlen, all utrustning som kan tänkas behövas, feedback-sessions, vågteori och vattensäkerhet.

För frukost och middag så har vi ett härligt upplägg, frukost tillagas av vår kock och på kvällskvisten kör vi matlagsupplägget, sånt mys. Pris från 13,990 kronor - för exakta priser och datum gå vidare till bokningssystemet. Maten (frukost & middag) är till självkostnadspris, runt 800 kronor för veckan.


Reseförsäkring

Surfakademin rekommenderar att du dubbelkollar att det finns en reseförsäkring som är kopplad till din hemförsäkring - skönt att få hjälp om det dyker upp lite hallaballo längs vägen.