L A D Y S L I D E
HEMMAVID

med Amanda Djerf

Ä

ntligen är det premiär för Ladyslide tillsammans med Amanda Djerf Hemmavid. Succén som turnerat världen över - Galicien, Kalifornien och Costa Rica landar i sommar på Österlen, sista veckan i juli.

Det finns inget som gör mig lyckligare än att dela vågor och skratt med likasinnade tjejer. Med Ladyslide vill jag skapa den där magiska platsen där vi har varandra och där vi kan inspirera och motivera varandra till en mer aktiv livsstil. 

Som alltid på Surfakademin är våra surf & yoga retreats kurerade både för dig som aldrig surfat tidigare samt för dig som har surfat en del runtom och nu är sugen på att komma igång med surfen i vår egen bakgård.

Äntligen
Ladyslide

 • 1
  Vibes
 • 2
  Roadtrips
 • 3
  Vårt slott
 • 4
  Fotosessions
 • 5
  Vi landar
 • 6
  När det är platt
 • 7
  Från soluppgång till
  solnedgång

V

arför LADYSLIDE? Det finns inget som gör mig lyckligare än att dela vågor och skratt med likasinnade tjejer. Med Ladyslide vill jag skapa den där magiska platsen där vi har varandra och där vi kan inspirera och motivera varandra till en mer aktiv livsstil. 

Min önskan med Ladyslide är att dela min kärlek för surfen, men också att skapa ett community och en plats där nya vänskaper och minnen för livet får chans att växa fram. 

När jag först började surfa hade jag inte så många vänner i Sverige som delade min kärlek till havet. Jag var ofta tvungen att resa ensam, och spenderade mycket tid åt att försöka knyta nya kontakter och bygga relationer med andra tjejer som surfade. När det kommer till surfingen vill jag hylla det vackra och feminina, som så ofta överskuggas av den väldigt mansdominerade branschen, och skapa en plattform där tjejer och kvinnor känner sig trygga och får ta plats. Ingenting slår lyckoruset av att springa ner till stranden för en surf med ett gäng tjejer - avslappnat, lekfullt och handlar så mycket mer om att ha kul än att prestera.


HEMMAVID

Vi bor på drömmarnas herrgård

V

i bor alla tillsammans på en magisk herrgård på Österlen med sina böljande ägor, ett otroligt zenlikt landskap, sträcker ut sig precis framför våra fötter och ligger en knapp mil ifrån havet. Här landar vi mellan våra roadtrips runtom i den skånska myllan. Vi bor i rum om två till fyra personer.

Härlig
aste
veckan

S

nart så snart är det dags för sommarens härligaste vecka. Ladyslide Hemmavid med Amanda Djerf. 

Såklart ingår alltid bästa vibsen, all utrustning som brädor, våtdräkter och yogamattor samt road trips.

Om vågorna uteblir så kommer vi att yoga, meditera, hikea, paddelträna, bada & basta, snacka stories, njuta av herrgårdens habitat, känna in långa mysmiddagar med mera.

På Österlen är vi mobila vilket innebär att vi hoppar in i våra surfvans och åker dit surfingen är bäst för dagen, precis som på kontinenten. Då vi har ett stort swell-fönster och kan surfa både på ost och sydkusten blir det oftast härliga roadtrips runtom.


Tider & priser

Surfakademins Surf & Yoga Retreat på Österlen inkluderar boende i sex nätter på Sönnarslövs Herrgård (söndag - lördag), fem dagars surf (måndag - fredag), sju sessions yoga  & meditation (söndag - lördag) dagsutflykter runt om på Österlen, all utrustning som kan tänkas behövas, feedback-sessions, vågteori och vattensäkerhet. För frukost och middag så har vi ett härligt upplägg, frukost tillagas av vår kock och på kvällskvisten kör vi matlagsupplägget, sånt mys. Pris från 12,990 kronor - för exakta priser och datum gå vidare till bokningssystemet. Maten (frukost & middag) är till självkostnadspris, runt 800 kronor för veckan.


Reseförsäkring

Surfakademin rekommenderar att du dubbelkollar att det finns en reseförsäkring som är kopplad till din hemförsäkring - skönt att få hjälp om det dyker upp lite hallaballo längs vägen.