Lev drömmen.
Älska livet.

DET HAR NOG ALDRIG VARIT LÄTTARE ATT STRESSAS IN I BETYDELSELÖSA SLENTRIANKÖP, MEN NÄR VI NU INTE HAR EN ÄNDLÖS SKATTKISTA ATT ÖSA DEG UR SÅ MÅSTE VI PRIORITERA. SURFAKADEMINS DRÖM ÄR ATT ALLA SKA FÅ UPPLEVA KÄNSLAN AV ATT TA DAGENS FÖRSTA VÅG, ATT HELT ENKELT UPPTÄCKA KÄRLEKEN TILL HAVET OCH SURFINGEN. VAD DRÖMMER DU OM?

Vi samarbetar med våra surfande vänner på spar-appen Dreams för att hjälpa till på resan. De är snälla och deras filosofi är enkel - att göra det lätt att lägga undan pengar till härliga upplevelser. Är siktet inställt på en tripp till Costa Rica i vinter sätter du upp ett mål i appen som gör det lekande lätt att göra överföringar till ditt drömkonto. Strunta i några av veckans uteluncher eller skippa take away-kaffe och se konturen av paradisstranden klarna.

Res med Surfakademin. Spara med Dreams

Surfakademin är lekplatsen där alla får vara med och ha kul - njuta av havet, naturen och de fantastiska platser som vi har våra hem på.  En resa som egentligen börjar redan innan du kommer fram till destinationen. Uppladdningen kan vara bassängsimning eller spanska-traggel för att obehindrat pruta på Santa Teresas oförglömliga mangos. Och såklart att spara ihop till själva resan. 

Dreams sparupplägg går ut på att skippa köphets och slentrianutgifter och istället satsa på det som gör oss lyckliga på riktigt. Det betyder förstås olika saker för alla, men en sparresa med Dreams till Costa Rica kan se ut ungefär såhär:

 

BRA ATT VETA

  • Dreams är gratis att använda, varken appen eller sparkontot kostar någonting och du kan ta ut dina pengar när som helst. Kontot ger 0,10% i sparränta.
  • Dreams är ett svenskt företag som samarbetar med finska Ålandsbanken som sköter konto och pengahanteringen och omfattas av den statliga insättningsgarantin.
  • För att använda appen behöver du bara ha mobilt bankID och vara skriven i Sverige.
  • Appen och sparkontot är helt digitalt och innebär inget strul med avtal och papper hem i brevlådan.
  • Dreams funkar med alla banker men det nya sparkontot öppnas i Ålandsbanken. Det betyder inte att du byter bank eller att du stör någonting med dealen i din egen bank.

Om Dreams

Dreams psykologi funkar lite som en träningsapp, fast för pengar. Du bestämmer vad du drömmer om, ställer in ett måldatum, en summa och kan bjuda in kompisar om ni är flera som vill göra samma resa. Sedan är det bara att börja spara. Appen hjälper dig hålla koll på hur du ligger till och du kan välja bland olika sparmynt och utmaningar, ställa in en månadsöverföring och låta pengarna rulla in på drömkontot medan du håller koll på allt i appen. Dreams fungerar med autogiro som gör det busenkelt att spontanspara mycket eller lite, regelbundet eller när du känner för det.

Läs mer om Dreams