/RUN/
/BREATHE/
/SURF/

V

i tar det vidare. Som sig bör, i livet. Sista helgen Hemmavid för året, i Varberg, den 21 - 24 oktober är det premiär för ett nytt koncept från Surfakademin, RUN/BREATHE/SURF, som vi tagit fram och arrangerar tillsammans med våra vänner på Running is Dead med support från HOKA.

“Being active every day makes it easier to hear that inner voice.” 

- Haruki Murakami -

Alla helgens 14 deltagare får fina goodie bags från Running is Dead + de fem första som bokar får ett par sprillans nya löpardojjor från HOKA - bara en sån sak.

Med vårt nya koncept: RUN/BREATH/SURF, adderar vi en tredje grundpelare till livet, Yang möter som vanligt Yin i fin harmoni, surfen balanseras med yogan & meditationen, och nu får äntligen vår tredje passion vara med, löpningen.

Mellan surfresor eller på dito, när havet är stillsamt, har löpningen varit, och kanske än mer senaste året i avsaknaden på resor, blivit ett härligt, om inte substitut, så en aktivitet som vi förlorat oss själva i, på ett så där läskande sätt. Även om löpning kanske är en av de mest uppenbara träningsformerna så kan man med små tips kring teknik & kroppskontroll samt härlig pepp finna ännu större glädje i att snöra på sig dojjorna och ta sin löpning vidare till nästa nivå.

Med andra ord så trollar vi tillsammans fram ett upplägg fyllt av allt vi tycker är kul; surf, yoga, meditation, kallbad, andningsövningar, löpning, roadtrips längs den halländska myllan & mumsiga middagar.

Kanske är det som så att du precis sprang Lidingöloppet på 2 timmar och är peppad på att upptäcka surfen & yogan, eller så är du surfare som nu vill sträcka ut i löpspåret och är nyfiken på andingsövningar. Perfekt, då är den här helgen för dig.

Dreamteam-vibes, premiärhelgen av /RUN/BREATHE/SURF/ hostas på klassiskt manéer av Jens & Peter, Gabriella leder yogan & meditationen och Running is Dead är med och ser till att löpningen håller bästa nivå med härligaste vibes. Ultramaratonlöparen Elov Olsson är på plats för att ge tips & tricks och dela med sig av sin resa hur han blev en av Sveriges bästa ultralöpare.

För Running is Dead handlar löpning om så mycket mer än bara löpning. Och det är just därför det blir en så bra synergi mellan oss när vi nu bjuder in till premiärhelgen av /RUN/BREATH/SURF/. Med sig har de Elov Olsson som är en av tre löpare i Ockelbo Maffian och en av Sveriges bästa ultralöpare, med meriter som vinst på Ultravasan (90km).

PREMIÄR

S

nart så snart är det dags för ditt livs härligaste weekend i Varberg Hemmavid levererar alltid. 

Såklart ingår alltid bästa vibsen, all utrustning som brädor, våtdräkter och yogamattor samt road trips.

För våra weekends i Varberg ses vi för meet & greet på torsdagen vid 16 på caféet Längtan på Varbergs Fästning och för Österlen på måndagen dito tid på Herrgården.

I Varberg utgår vi ifrån surfcentret nere i Apelviken, 10 minuters bilfärd ifrån Varbergs Fästning, kanske den vågsäkraste stranden på Västkusten. Här har vi en härlig set-up tillsammans med Surfers Paradise, med allt vad som behövs både för surfbara och platta dagar.  

 

Tider & priser

Surfakademins /RUN/BREATHE/SURF/ Retreat i Varberg inkluderar boende i tre nätter (torsdag - söndag) på Varbergs Fästnings B & B, tre dagars surflektioner (torsdag - lördag), tre dagars yoga & meditation (fredag - söndag), tre dagars löpning (fredag - söndag), dagsutflykter runt om på Västkusten, all utrustning som kan tänkas behövas, feedback-sessions, vågteori och vattensäkerhet. Pris från 5,990 kronor.


Reseförsäkring

Surfakademin rekommenderar att du dubbelkollar att det finns en reseförsäkring som är kopplad till din hemförsäkring - skönt att få hjälp om det dyker upp lite hallaballo längs vägen.