Surf & Yoga
i Biarritz

M

YSIGASTE VECKAN! I mitten på september får vi världens finaste treat. För då kommer härliga yoginin Sofie Kraft till Biarritz för att kombinera vårt signatur surfupplägg med yoga & meditation.

Och som inte det skulle vara magiskt nog så kommer Cecilia Duberg, psykolog och mental tränare i över 15 år, att ge workshops och sessions om självledarskap. De lär dig språket för en starkare inre story, att sätta meningsfulla mål och leva livet med intention. 

Innan dagens första surfsession möts vi, vid Cote des Baque, den mäktiga stranden mitt inne i Biarritz för att vakna upp tillsammans med havets flow och vår allas närvaro i harmoni.

Sofie guidar oss genom kroppen och vi landar, bästa möjliga preppen för att paddla ut i Atlanten och surfa som det inte fanns en morgondag. DISCLAIMER:

Yoga & meditation är precis som surf, till för alla. Du behöver inte ha detoxat ett halvår, utan kom precis som du är.

Veckan presenteras av våra vänner på Casall. Och alla deltagare får ett härligt kit med yogakläder.

Vad som ingår // boende på Hotel Palym 50 meter ifrån den mysiga stranden Port Vieux, dagliga roadtrips med surf antingen i Hendaye eller Zarautz, dagliga yoga eller meditations sessions med Sofie Kraft, workshops med Cecilia Duberg, filmfeedback och feta surfbilder och en massa mer härligt såklart. Pris 8.995 kronor.

Biarritz,
Oh really?

 • 1
  Europas surfmecka
 • 2
  Beach Life Deluxe
 • 3
  Klassisk stil
 • 4
  From dusk till dawn
 • 5
  Närvarande glädje
 • 6
  Drömska vågor
Bo i hjärtat
av Biarritz

Gångavstånd både till stranden
& det franska köket

D

u bor i charmiga studios eller rum, som du delar med en till tre andra gäster. Vi samarbetar sedan tidernas begynnelse med det familjedrivna Hotel Palym. Enkelrum kan erbjudas i mån av plats. Då tillkommer en kostnad som varierar per säsong.


V

åra härliga veckoupplägg inleds med en meet & greet på söndagskvällen och avslutas på fredagkväll med en mysig avslutningsceremoni. Så fint om du anpassar din flight efter dessa hålltider, om det nu blir SAS, Air France, Iberia eller Norwegian som tar dig hit. Flyger du in andra dagar kan du smidigt boka in en extra natt innan eller efter. Landar du i Biarritz hämtar vi dig gärna på flygplatsen. Om du flyger på San Sebastian eller Bilbao hjälper vi dig att styra med transfer.

Flygtur

SAS flyger direkt till Biarritz från Stockholm och Köpenhamn under högsommaren.

Air France levererar alltid - flyger från Köpenhamn, Göteborg och Stockholm via Paris direkt till Biarritz under hela säsongen. Precis som Iberia, som flyger från Stockholm via Madrid till närliggande San Sebastian. 

Och sen såklart Norwegian - som i sommar flyger på både Bilbao och Bordeaux direkt från Stockholm. Flighten tar strax under 3 timmar. När du sen landar tar det 1.30  respektive 2 timmar innan du kör in i Biarritz. Surfakademin styr med en transfervan från Bilbao på lördagar. Så först till kvarn. Kostnad är 650 kronor tur & retur. Ett alternativ är att ni går ihop ett par stycken och hyr en bil och roadtrippar tillsammans .


Transfer från flygplatsen

Surfakademins surfbussar hämtar dig på Biarritz flygplats för 20 Euro. För transfer från Bilbao och San Sebastian hjälper vi dig att styra till självkostnadspris. Behöver bokas i förväg.


Tåg

Ett miljövänligt alternativ är det blixtsnabba TGV-tåget. Från Paris till Biarritz tar det bara fem timmar. Sen kan du såklart köpa ett interrailkort och tåga hela vägen genom Europa - en idé är att köra upplägget fem resdagar under en tiodagarsperiod från 1,695 kr.


Bil

Från södra Sverige är det cirka 200 mil till Biarritz. Även om det är långt så är det en läcker road-trip.