V

i är så otroligt glada och tacksamma att vi tillsammans med våra vänner på hale har skapat ett koncept som vi länge drömt om, där vi kombinerar Surfakademins klassiska surf & yoga upplägg med ytterligare ett element, medveten andning - breathwork. Vi har tagit fram två upplägg, både för dig som inte har någon tidigare erfarenhet men är nyfiken, och för dig som redan är initierad. 

surf/breathe/connect/grow 15 - 18 juni i Varberg

Med breathwork och medveten andningsträning lär du dig att använda din andning för att styra ditt nervsystem, sinnestillstånd, din balans och energi. Vi hittar fram till det där harmoniska ögonblicket när andningen rör sig som en våg i kroppen, då vi surfar medvetet på varje andetag, då kroppen synkas med sinnet. 

När allt fokus landar på våra egna andetag, då skiftar världen omkring oss - vi är i vår egen zon, bortom tankar, helt i kontakt med oss själv. Många kallar det för flow state.   

Rosanna Holmström, certifierad breath guide på hale, är vår breathwork coach under helgen - fokus ligger på praktik men vi väver även in samtal och teori om andning, hur den fungerar, hur du använder olika sätt att andas för olika syften och hur du tränar den medvetet varje dag. Vi testar olika tekniker och hoppar in i "the deep end" med hale's designade breathwork sessions, där vi upplever kraften av vår egen andning och att andas i grupp.

SURF/
BREATHE/
CONNECT/
GROW

hale X surfakademin