Upplevelsekonferens

Surfakademins härliga konferenser i Biarritz för lednings- & projektgruppen eller varför inte hela företaget inkluderar boende på läckert hotell, finfina konferensmöjligheter, spännande mötesformer, kulinariska upplevelser, härliga roadtrips på jakt efter de bästa vågorna för dagen och många skratt.

Biarritz är kontrasternas stad och är nu mer levande än någonsin. Härligt eklektisk med magiska restauranger, gamla franska mormors caféer, saluhallen där du gottar dig i fransk street food, ostron och vin, och såklart vackra stränder som födelseplatsen för surfing i Europa och såklart finfina golfbanor. På en knapp timme är vi i San Sebastian och fångar vågor mitt bland tapasrestauranger och trånga gränder.

 

Populärast är att genomföra kick-offen under en långweekend, torsdag - söndag, med konferens på fredag- och lördagförmiddagarna. Eftermiddagarna fylls av läckra road-trips, vackra stränder med fina och förlåtande vågor för nybörjare, och kvällarna förgylls med besök på våra favorit restauranger. Om du hellre håller dig på land någon dag så finns det mängder med andra roliga aktiviteter.  

 

Surfing är en inspirerande och glädjefylld upplevelse. Det handlar om att utmana sig själv men samtidigt om att finna ett lugn. Surfing är den perfekta team-building aktiviteten, både indiviualistisk och kollektivistisk på en och samma gang – att leva i nuet och släppa allt annat runtomkring.

 

 

 

7 anledningar att åka på konferens med Surfakademin

Lorem ipsum dolor

Kontrasternas stad

Maten

Direktflyg
Smidigt och billigt med direktflyg från Stockholm.

3333333

Fantastisk mat
Från ostronlunch i saluhallen till Guide Michelin-tapas.

4444

Erfarna guider
Svenska instruktörer & guider med gedigen erfarenhet.

5555

Härliga roadtrips
Vår spelplan är hela Baskien - både Frankrike & Spanien.

6666

Bo i hjärtat av stan
Vi bor på mysigt och pittoreskt hotell i hjärtat av Biarritz.

777

Sommelier?
Besök vingård i Baskien eller i Bordeaux.

 

Boende

Vi samarbetar med hotellen Le Grand Large och Hotel Florida som båda ligger belägna i hjärtat av Biarritz med gångavstånd både till stranden & det franska köket. Ett annat härligt alternativ är herrgården Domaine de Bassilour som ligger strax utanför stan.

Beroende på budget och preferenser så styr vi ett boendeupplägg som känns härligt. Kontakta oss på jagvillsurfa@surfakademin.se för prisförslag. 

 

 

Resan

Osannolikt enkelt - nu kan du flyga direkt till Biarritz från Stockholm Ryanair och från Köpenhamn med SAS.

Flyg

Succén fortsätter - Ryanair flyger direkt från Stockholm/Skavsta till Biarritz på torsdagar och söndagar och tar knappt tre timmar & SAS flyger direkt från Köpenhamn/Kastrup. Om du som Göteborgare inte vill ta dig till Stockholm eller Köpenhamn så flyger du antingen Air France via Paris eller Ryanair via London från Landvetter.

Transfer från flygplatsen

Biarritz flygplats ligger bara 15 minuter från stadens hjärta. Surfakademin möter upp på flygplatsen och tar er till hotellet. 

 

Upplägget

Under en lång-weekend i Biarritz kombinerar ni konferens, boende på härligt hotell med att surfa Europas bästa vågor med gastronomiska kök runt hörnet.

En inspirerande och glädjefylld upplevelse. Surfing är långt ifrån en sport, snarare en livsstil men framförallt en lek. Det handlar om att utmana sig själv men samtidigt om att finna ett lugn. Surfing är den perfekta team-building aktiviteten, både indiviualistisk och kollektivistisk på en och samma gång – att leva i nuet och släppa allt annat runtomkring.

 

Populärast är att genomföra kick-offen under en långweekend, torsdag - söndag, med konferererande på fredag- och lördagförmiddagarna. Eftermiddagarna fylls av läckra road-trips, vackra stränder med fina och förlåtande vågor för nybörjare, och kvällarna förgylls med besök på våra favorit restauranger.

 

Om du hellre håller dig på land någon dag så finns det mängder med andra roliga aktiviteter såsom spa, finfin shopping, mängder av mysiga caféer och barer eller bara ligga och njuta av solen på någon av Biarritz många stränder.

Är du sugen på att varva med golf har du kommit helt rätt – Biarritz är nämligen hem till några av Europas äldsta och finaste golfbanor. Det finns även härliga möjligheter att vandra eller att cykla i närliggande Pyrenéerna.

 

Vi försöker alltid få in en vinprovning på en härlig vinbar inne i Biarritz och om lusten infinner sig besöker vi även en vingård i Bordeaux eller i spanska delen av Baskien.

 

Surfakademins program, guider och tio-åriga erfarenhet från området säkerställer att alla i företaget får ut det maximala av sin vistelse hos oss.

 

dasasd

Bra att veta

  • Surfakademin har en gedigen erfarenhet av att genomföra upplevelsebaserade konferenser. Under de senaste fem åren har våra svenska guider & instruktörer arrangerat företagsresor med ledningsgrupper på 8 personer upp till hela företag på 55 personer.
  • Surfing är för alla. Vi har alltid en bra mix av tjejer & killar, vår yngsta deltagare är fem och äldsta 75, även om majoriteten av våra deltagare är nybörjare så coachar vi mellan varven hela vägen upp på landslagsnivå. Det är just den fina mixen som gör att det blir så härlig stämning.
  • Biarritz ligger i Baskien, i sydvästra Frankrike, som är ett område som sträcker sig in i Spanien och är känd för sin vackra natur och starka kultur.
  • Biarritz flygplats ligger bara 15 minuter från hjärtat av stan.
  • Ryanair är supersmidiga då de flyger in direkt från Stockholm - men de kan också vara ängsliga med baggage och nervösa kring övervikt så packar du lätt kan du klara dig på de 10 kilo i handbagage som ingår.
  • Solen skiner alltid på Surfakademin men det kan vara härligt att ha med sig en tröja eller två för lite kyligare morgnar eller kvällar.
  • Hajskräck? Perfekt. Då har du inget att oroa dig över här.

Uppfriskande

Superkul att ni är laddade från tårna på en härlig och helt annorlunda företags- resa. Vi lovar att hela gänget får ett par fantastiska för- eller sensommardagar i vackra Biarritz.

Hör gärna av er om ni vill prata med någon av våra tidigare kunder. För prisförslag och boendealternativ kontakta oss på jagvillsurfa@surfakademin.se alternativt 08 - 41067873. Självfallet kan vi även skräddarsy ett upplägg för er om ni har specifika preferenser.