SPIRITUAL BLISS EDITION

SURFAKADEMIN
X
HOLY CRAP

T

illsammans med de härliga tjejerna Amanda & Mathilda som driver vår favvepod Holy Crap arrangerar vi nu den mysigaste veckan i Costa Rica genom tiderna: Surf & Yoga Retreat - Spiritual Bliss Edition.

Surfakakademin X Holy Crap tar vidare allt vi tycker är kul till nästa nivå - hela vägen till spirituell bliss.

Under Holy Craps vecka i Santa Teresa djupdyker vi i vårt inre genom att mixa surf, yoga med spirituella sessions - såsom meditationer i soluppgången på stranden, sound journeys, shamanic sessions, breath work med mera med mera.

För hela Surfakademins härliga Surf & Yoga Retreat-upplägg / & med allt som ingår / droppa in här.

I podden och communityt Holy Crap utforskar Amanda Miklin och Mathilda Ritzén den moderna spirituella världen genom intervjuer med läkare, shamaner, medium, healers, och personer som bär på intressanta berättelser. 

När: 30 januari - 6 februari

Var: På djungellodgen Griss i Santa Teresa

Investering: 11.995 kronor.

HOLY CRAP BLISS EDITION

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SPIRRIMYS

Tider & priser

Surfakademins Pura Vida-inspirerade Surf & Yoga Retreat i Santa Teresa inkluderar boende på lodgen Griss (söndag - söndag), Latinamerikas härligaste brunch, en instruktörsledd surflektioner per dag och fri tillgång till brädor mellan sessions, feedback sessions med film & foto, surffilosofi med Jens & Peter. Vi delar även upp gruppen så att alla pushas precis på det sätt som passar bäst. Vidare så ingår ett yoga & meditationspass om dagen. För den här specialveckan ingår en massa annat härligt spirituellt mys. Som alltid med Akademin går vi på flow och dagarna är långa och magiska.

Dyker det upp några funderingar längs vägen, finns vi såklart här för dig peter@surfakademin.se.

Djungellodgen ligger precis framför en av Centralamerikas läckraste surfstränder - Playa Santa Teresa.


En dag i vårt vinterhem

Varje dag är unik i Santa Teresa - men oftast smyger vi upp i gryningen och ser soluppgången ifrån vattnet, efter en morgonsurf väntar Latinamerikas läckraste brunch på ranchen, sen är det bra läge för en god bok i hängmattan, häng vid poolen eller på stranden. Innan vi går iväg till någon av Santa Teresas alla fantastiska restos slappnar vi av genom att köra en ödmjuk yoga- eller meditationssession.


Medikament

Better safe than sorry - ta kontakt med bästa och närmaste vaccinationscentral för att dubbelkolla att du har de vaccinationer som rekommenderas. Vår destination är Santa Teresa på Nicoyahalvön i nordvästra Costa Rica.


Reseförsäkring

Surfakademin rekommenderar att du dubbelkollar att det finns en reseförsäkring som är kopplad till din hemförsäkring - skönt att få smidig hjälp om det dyker upp hallaballo.