S

urfakademin-familjen, alla fantastiska och vackra själar som 24/7 strålar passionen för surfing är det som gör Surfakademin, Surfakademin - unikt i världen. 

Idén till Surfakademin föddes på legendariska North Shore på Hawaii i mitten på 90-talet när Jens Holmer och Peter Sahlberg lämnat Sverige för att leva med surfen.

Surfakademin har sedan sommaren 2006 lärt över 10.000 svenskar att dansa fram på vågorna världen över, året om, på någon av alla våra härliga destinationer - Biarritz, Galicien, Costa Rica, Sri Lanka och Kalifornien.

Alla i Surfakademins instruktörsteam är internationellt certifierade livräddare och surfinstruktörer, enligt International Surfing Association. Vi har alla dessutom en gedigen erfarenhet både av att lära ut till nybörjare och att coacha surfing på forsättningsnivåer hela vägen till landslaget.

Surfakademin är inte klassrummet med den stressande prestationsångesten utan skolgården där alla får vara med och leka. Surfing är en värld dit alla är välkomna. Surfing handlar inte om att vara bäst i vattnet. Surfing är inte en tävling. Surfing är en känsla och vår passion. Det är en lek, en lek som alla kan vara med i. Det är leken i vågorna som betyder något, inte prestationen.

Surfakademin är inte bara en surfkurs, surfskola eller surfcamp utan en totalupplevelse. Surfing är för alla - eller iallafall de flesta - vår yngsta deltagare är fem-åriga Molly och vår äldsta, 75-åriga Charles.