SURF & RUN

SURFAKADEMIN
X
MAJKEN SKÄRVAD

Ä

ntligen är det PREMIÄR för SURF & RUN med Majken Skärvad. Löpning och surf är mina två absolut viktigaste segment i livet. Att snöra på sig löparskorna en tidig morgon i Stockholm ger mig, tro det eller ej, ungefär samma känsla som att packa brädor med en kaffekopp i handen någonstans i ett tropiskt paradis. Jag är påväg någonstans och jag vet att nästkommande timme är till för att lyssna inåt.

Jag vill visa er glädjen i rörelsen, något som för mig har varit en räddning många gånger. Kombinationen av saltvatten och tropiska löpturer, smutsiga löparskor och det renaste vattnet i världen, gemenskap och rörelse - det är SURF & RUN.

Kombinationen av att surfa och springa är det finaste jag upplevt. Något så prestationsgrundat som resulterar i kravlöshet. Nu ska jag få dela detta med er. Vi sätter tillsammans en fot framför den andra längs grusvägarna i Santa Teresa och paddlar ut i Stilla Havet på min favoritstrand.

När: 19 - 26 januari

Var: På djungellodgen Griss i Santa Teresa

Investering: 15.995 kronor.

SURF
&
RUN

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


SURF & RUN

Tider & priser

Surfakademins Pura Vida-inspirerade Surf & Yoga Retreat i Santa Teresa inkluderar boende på lodgen Griss (fredag - fredag), Latinamerikas härligaste brunch, en instruktörsledd surflektioner per dag och fri tillgång till brädor mellan sessions, feedback sessions med film & foto, surffilosofi med Jens & Peter. Vi delar även upp gruppen så att alla pushas precis på det sätt som passar bäst. Vidare så yoga och mediterar vi precis innan solnedgång. För den här specialveckan ingår även ett härligt coachlett löparpass om dagen. Som alltid med Akademin går vi på flow och dagarna är långa och magiska.

Dyker det upp några funderingar längs vägen, finns vi såklart här för dig peter@surfakademin.se.

Djungellodgen ligger precis framför en av Centralamerikas läckraste surfstränder - Playa Santa Teresa.


En dag i vårt vinterhem

Varje dag är unik i Santa Teresa - men oftast smyger vi upp i gryningen och ser soluppgången ifrån vattnet, efter en morgonsurf väntar Latinamerikas läckraste brunch på ranchen, sen är det bra läge för en god bok i hängmattan, häng vid poolen eller på stranden. Innan vi går iväg till någon av Santa Teresas alla fantastiska restos slappnar vi av genom att köra en ödmjuk yoga- eller meditationssession. Dagens löppass läggs i soluppgång eller solnedgång.


Medikament

Better safe than sorry - ta kontakt med bästa och närmaste vaccinationscentral för att dubbelkolla att du har de vaccinationer som rekommenderas. Vår destination är Santa Teresa på Nicoyahalvön i nordvästra Costa Rica.


Reseförsäkring

Surfakademin rekommenderar att du dubbelkollar att det finns en reseförsäkring som är kopplad till din hemförsäkring - skönt att få smidig hjälp om det dyker upp hallaballo.