S

urfakademin har under de senaste 15 åren kurerat härliga upplevelserika, vi kallar det, "Board Meeting" andra konferens eller kick-off, i Baskien och nytt för i år på Österlen, för ledningsgruppen och hela företag. 

"Vi bodde härligt, botaniserade kulinariskt, landade i kroppen & stillade våra tankar - workshopsen var på en helt ny nivå" 

Surfakademins Board Meeting-paket inkluderar boende på Hotel Madison i St Jean De Luz, med finfina konferensmöjligheter, och för mindre grupper har vi även en spatiös villa i närliggande Hondarribia som alternativ. På Österlen huserar vi på en magisk herrgård. Vi landar i kroppen genom dagliga surfpass, vår mindfulnessession (yoga, meditation & breathwork) och hiking. Såklart väntar roadtrips & gastronomiska upplevelser. Vår ambition: teambuilding på steroider. 

Oh really?

 • 1
  Erfarna guider
  Svenska coacher & guider med gedigen erfarenhet
 • 2
  Hiking i Pyrenéerna
  Vi vandrar längs på gränsen mellan Frankrike och Spanien
 • 3
  Snälla vågor
  Lekfulla vågor, anpassade efter nybörjare
 • 4
  Soulfulness
  Vi landar i kroppen genom yoga, meditation & breathwork
 • 5
  Ödmjuk gastronomi
  Fransk streetfood pre-surf
 • 6
  Härliga roadtrips
  Vår spelplan är hela Baskien
Bo i hjärtat
av Baskien

Gångavstånd både till stranden
& det kulinariska köket

V

i har två fantastiska boendealternativ; nyrenoverade Hotel Madison med fin resto och spa i St Jean de Luz, och för grupper på upp till 20 personer så har vi dessutom en härlig spatiös villa i Hondarribia som ligger precis på andra sidan gränsen i Spanien, att välja på. Det finns bra space för workshops och konferens i båda våra boendealternativ. 


På menyn

TRE MAGISKA DYGN I BASKIEN

SURF, YOGA, HIKING & ÄVENTYR €450
3 x surfpass
1 x hiking i Pyrenéerna
3 x Yoga & Breathwork
1 x surffilosofi & teambuilding
1 x tapastour i San Sebastian
Meet & Greet 
Gradueringscermoni
Guidning & Concerierge service 24/7

BOENDE €145
Fyrstjärniga Hotel Madison i centrala San Jean De Luz
Tre nätter (del i dubbelrum)

MAT €195
3 x hotellfrukost á €15
3 x surf/hike luncher á €20
3 x middag á €30

TRANSFERS €105
Flygtransfer (Biarritz) €40
Hiking i Pyrenéerna €25
Tapasrunda i San Sebastian €25
Kväll i Guethary €15
3 x Transporter till surf i Hendaye

SUMMA €895
FLYG TILLKOMMER

S

om vi ser det, bästa sättet att resa i stil från Skandinavien till Biarritz är antingen med  Air France/KLM som flyger ifrån en flygplats nära dig till Biarritz med mellanlanding i Paris. 

Flygtur

Air France levererar alltid - flyger från Köpenhamn, Göteborg och Stockholm via Paris direkt till Biarritz. Precis som Iberia, som flyger från Stockholm via Madrid till närliggande San Sebastian.


Transfer från flygplatsen

Vi styr med transfers till både Biarritz och San Sebastians flygplatser till en kostnad av 40 Euro t/r. 


 

Team
building
Deluxe

U

nder fyra dagar i Baskien kombinerar ni konferens, workshops, boende på härligt hotell eller villa med att surfa Europas bästa vågor med gastronomiska kök runt hörnet. En sant inspirerande och glädjefylld upplevelse.

Vi erbjuder A team. Bland Sveriges mest rutinerade surfare Jens Holmer & Peter Sahlberg är med som guider, inspiratörer och håller i pep-talk, surffilosofi & filmfeedback. För surflektionerna så samarbetar vi med våra vänner och Baskiens härligaste surfcoacher Nathan Curren & Justin Delanne och deras crew. Otroligt talangfulla surfare med gedigen erfarenhet inom att coacha surf. Nathan är vidare den yngsta av världens mest välrenommerade surfsläkt, farfar Pat Curren, en big wave pionjär på Hawaii under 50- & 60-talen och pappa Tom, flerfaldig världsmästare under 80-talet och en sann stilikon. En ynnest för oss alla. Förutom de magiska vågorna ger vi dig den teoretiska grundkollen inom surfing med vattensäkerhet, vågteori, stil- och etikettskola. Vi surfar på den vackra och nybörjarvänliga stranden Hendaye, cirka 20 minuter med bil från hotellet. Akademin ansvarar för att ta er från hotellet till stranden. 

Surfakademins husyogini Gabriella Johansson bjuder under er vistelse på sina signartursessions framtagna för oss surfare, vi varvar ner, sträcker ut och landar. En fin kombination av Vinyasa Flow & Yoga Nidra. Vi kommer även att lägga in breathwork session om intresse finns. 

All utrustning ingår, surfbrädor, våtdräkter & yogamattor samt transport till och från strand till hotellet. Vi har surf & yogasessions varje dag. 

Baskien har så mycket mer att bjuda på och därför kommer vi också att bege oss upp i Pyrenéerna och vandrar off the beaten track på härligt vackra äventyr på gränsen mellan Spanien & Frankrike.  

Såklart botaniserar vi i den gastronomiska myllan och besöker några av Baskien absolut bästa restauranger.

Vidare ansvarar Surfakademin för att göra bokningar av restauranger samt vara era concierger under er vistelse.

Vår agenda

TRE SPÄCKADE DYGN

DAG 1
Välkomna och pick-up på flygplatsen i Biarritz: 14:00
Check in på Madison i Saint Jean De Luz: 16:00
Meet & Greet: 17:00
Välkomstmiddag i San Jean De Luz: 19:00

DAG 2
Frukost från: 07:00
Konferens & Spa: 9 - 12:00
Lunch: 12 - 13:30
Surf & Yoga: 14 - 19:00
Middag på Hetroclito i Guèthary: 20 - 23:00

DAG 3
Frukost från: 07:00
Surf & Yoga: 8 - 12:00
Lunch: 12:30 - 13:30
Hiking i Pyrenéerna: 14:30 - 18:30
Tapasrunda i San Sebastian 19:30-24:00

DAG 4
Frukost från: 07:00
Surf & Yoga: 07:30 - 11:30
Graduering & Farewell: 12:00