S

urfakademins härliga konferenser i Biarritz för lednings- & projektgruppen eller varför inte hela företaget inkluderar boende på läckert hotell, finfina konferensmöjligheter, spännande mötesformer, kulinariska upplevelser, härliga roadtrips på jakt efter de bästa vågorna för dagen och många skratt. Och så smidigt att ta sig hit. Direktflyg med SAS från Stockholm under högsommaren och from augusti via Köpenhamn, alternativt med Norwegian från Stockholm till närliggande Bilbao och Bordeaux. Eller klassiska Air France via Paris. Bara en sån sak.

Biarritz är kontrasternas stad och är mer levande än någonsin.

Härligt eklektisk med magiska restauranger, gamla franska mormors caféer, saluhallen där du gottar dig i fransk street food, ostron och vin. På en knapp timme är vi i San Sebastian och fångar vågor mitt bland tapasrestauranger och trånga gränder.

Populärast är att genomföra kick-offen under en långweekend, torsdag till söndag, med konferens på fredag- och lördagförmiddagarna. 

Surfing är en inspirerande och glädjefylld upplevelse. Det handlar om att utmana sig själv men samtidigt om att finna ett lugn. Surfing är den perfekta team-building aktiviteten, både indiviualistisk och kollektivistisk på en och samma gang – att leva i nuet och släppa allt annat runtomkring.

Om du hellre håller dig på land någon dag så finns det mängder med andra roliga aktiviteter som vandring, vinprovning och golf.

Konferens,
Oh really?

 • 1
  Erfarna guider
  Svenska instruktörer & guider med gedigen erfarenhet
 • 2
  Härliga roadtrips
  Vår spelplan är hela Baskien - både Frankrike & Spanien
 • 3
  Europas surfmecka
  Biarritz är kontrasternas stad och är mer levande än någonsin
 • 4
  Beach Life Deluxe
  Baskien har Europas härligaste stränder
 • 5
  Snälla vågor
  Lekfulla vågor, anpassade efter nybörjare
 • 6
  Ödmjuk gastronomi
  Fransk streetfood pre-surf
Bo i hjärtat
av Biarritz

Gångavstånd både till stranden
& det franska köket

V

i samarbetar med hotellen Le Grand Large, Hôtel de Silhouette och Hotel Regina som alla ligger belägna i hjärtat av Biarritz med gångavstånd både till stranden & det franska köket. Ett annat härligt alternativ är herrgården Domaine de Bassilour som ligger strax utanför stan.

Beroende på budget och preferenser så styr vi ett boendeupplägg som känns härligt. Kontakta oss på jagvillsurfa@surfakademin.se för prisförslag. 


Flygtur

SAS flyger direkt till Biarritz från Stockholm under högsommaren och from augusti via Köpenhamn.

Vårt andra favve flygbolag - Norwegian - flyger på både Bilbao och Bordeaux direkt från Stockholm. Flighten tar strax under 3 timmar. Här kan vi hjälpa er att styra med transfer.

Air France levererar också alltid. De flyger från Köpenhamn, Göteborg och Stockholm via Paris direkt till Biarritz.

Och sist men inte minst Iberia som flyger från Stockholm via Madrid till närliggande San Sebastian.


Transfer från flygplatsen

Surfakademins surfbussar hämtar dig på Biarritz flygplats. För transfer från Bilbao, Bordeaux och San Sebastian hjälper vi dig att styra till självkostnadspris.


Dags för magiska
dagar i
Biarritz

U

nder en lång-weekend i Biarritz kombinerar ni konferens, boende på härligt hotell med att surfa Europas bästa vågor med gastronomiska kök runt hörnet.

En inspirerande och glädjefylld upplevelse. Surfing är långt ifrån en sport, snarare en livsstil men framförallt en lek. Det handlar om att utmana sig själv men samtidigt om att finna ett lugn. Surfing är den perfekta team-building aktiviteten, både indiviualistisk och kollektivistisk på en och samma gång – att leva i nuet och släppa allt annat runtomkring.

Populärast är att genomföra kick-offen under en långweekend, torsdag - söndag, med konferererande på fredag- och lördagförmiddagarna. Eftermiddagarna fylls av surf på vackra stränder med fina och förlåtande vågor för nybörjare, och kvällarna förgylls med besök på våra favorit restauranger.

Om du hellre håller dig på land någon dag så finns det mängder med andra roliga aktiviteter såsom spa, finfin shopping, mängder av mysiga caféer och barer eller bara ligga och njuta av solen på någon av Biarritz många stränder. Är du sugen på att varva med golf har du kommit helt rätt – Biarritz är nämligen hem till några av Europas äldsta och finaste golfbanor. Det finns även härliga möjligheter att vandra eller att cykla i närliggande Pyrenéerna.

Vi försöker alltid få in en vinprovning på en härlig vinbar inne i Biarritz och om lusten infinner sig besöker vi även en vingård i Bordeaux eller i spanska delen av Baskien.

Surfakademins program, guider och tio-åriga erfarenhet från området säkerställer att alla i företaget får ut det maximala av sin vistelse hos oss.

Hör gärna av er om ni vill prata med någon av våra tidigare kunder. För prisförslag och boendealternativ kontakta oss på jagvillsurfa@surfakademin.se. Självfallet kan vi även skräddarsy ett upplägg för er om ni har specifika preferenser.

True facts

Surfakademin har en gedigen erfarenhet av att genomföra upplevelsebaserade konferenser. Under de senaste fem åren har våra svenska guider & instruktörer arrangerat företagsresor med ledningsgrupper på 15 personer upp till hela företag på 200 personer.

Surfing är för alla. Vi har alltid en bra mix av tjejer & killar, vår yngsta deltagare är fem och äldsta 75, även om majoriteten av våra deltagare är nybörjare så coachar vi mellan varven hela vägen upp på landslagsnivå. Det är just den fina mixen som gör att det blir så härlig stämning.

Biarritz ligger i Baskien, i sydvästra Frankrike, som är ett område som sträcker sig in i Spanien och är känd för sin vackra natur, starka kultur och fantastiska kök.

Flyger du till Bilbao eller Bordeaux styr Surfakademin transfer.

Solen skiner alltid på Surfakademin men det kan vara härligt att ha med sig en tröja eller två för lite kyligare morgnar eller kvällar.

Hajskräck? Perfekt. Då har du inget att oroa dig över här.