S

uccén från ifjol fortsätter - vi är fortfarande helt tagna av nyfikenheten. Just därför har HEMMAVID blivit en given destination för Surfakademin, från april - november där vi alternerar Varberg med Österlen. Under våren och hösten huserar vi i Varberg och under juli på Österlen. Våra surf & yoga retreats hemmavid är kurerade för både dig som aldrig surfat tidigare samt för dig som har surfat en del runtom och nu är sugen på att komma igång med surfen i vår bakgård.

Våra retreats på Österlen toppas ytterligare under två veckor av helt otroliga koncept, signerade av våra favoriter. Först ut är världspremiären av Kreativitets Bonanza med Danny Saucedo, och under sista veckan i juli är det äntligen dags för Ladyslide med Amanda Djerf, att landa Hemmavid. Succén som turnerat jorden över.

Med respekt för tiderna vi lever i, är din resa ombokningsbar fram till sju dagar innan SURF'S UP.  

Lifestyle deluxe, vi trollar tillsammans fram ett upplägg fyllt av allt vi tycker är kul; surf, yoga, meditation, kallbad, andningsövningar, roadtrips längs den halländska och skånska myllan & mumsiga middagar.

Dreamteam-vibes, våra surf & yoga retreats Hemmavid hostas av Jens & Peter samt Gabriella eller Lisa som leder yoga & meditationen.

Men tänk om det är platt då? Det kan absolut vara platt även om vi känner att Poseidon kommer att välsigna oss med vågor. Men om vågorna uteblir så kommer vi att yoga, meditera, hikea, paddelträna, bada & basta, snacka stories, njuta av herrgårdens & fästningens habitat, känna in långa mysmiddagar med mera. Surfakademin tar det alltid vidare.

Under 2020 när våra egna surftrippar fick skjutas på framtiden så började vi instinktivt att upptäcka surfen hemmavid mer än någonsin, och vi blev så härligt överraskade. Och det som började som en nödlösning har nu blivit en given destination. Bästa, bästa.

Hemmavid, Oh really?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
H E M M A V I D

I Varberg bor vi på klassiska Fästningen precis vid kallbadhuset
& på Österlen drömmarnas herrgård.

P

recis som väntat så erbjuder vi två distinkt olika men lika härliga boenden hemmavid.

För våra weekends i Varberg så bor vi alla tillsammans på Varbergs Fästnings Bed & Breakfast, där boende i dubbelrum och frukost är inräknat i priset.

Under sommaren & höstlovet, så har vi skapat något helt unikt. Herrgården på Österlen med sina böljande ägor, ett otroligt zenlikt landskap, sträcker ut sig precis framför våra fötter och ligger en knapp mil ifrån havet. Här landar vi mellan våra roadtrips runtom i den skånska myllan. Vi bor i rum om två till fyra personer.

DAGS FÖR
MAGISKA
DAGAR
HEMMAVID

S

uccén från premiäråret fortsätter. Snart så snart är det dags för ditt livs härligaste weekend i Varberg eller vecka på Österlen. Hemmavid levererar alltid. 

Dreamteam-vibes, våra surf & yoga retreats hemmavid hostas av Jens & Peter samt Gabriella eller Adam som leder yoga & meditationen.

Såklart ingår alltid bästa vibsen, all utrustning som brädor, våtdräkter och yogamattor samt road trips.

Om vågorna uteblir så kommer vi att yoga, meditera, hikea, paddelträna, bada & basta, snacka stories, njuta av herrgårdens & fästningens habitat, känna in långa mysmiddagar med mera. Surfakademin tar det alltid vidare.

För våra weekends i Varberg ses vi för meet & greet på torsdagen vid 16 på caféet Längtan på Varbergs Fästning och för Österlen på måndagen dito tid på Herrgården.

I Varberg utgår vi ifrån surfcentret nere i Apelviken, 10 minuters bilfärd ifrån Varbergs Fästning, kanske den vågsäkraste stranden på Västkusten. Här har vi en härlig set-up tillsammans med Surfers Paradise, med allt vad som behövs både för surfbara och platta dagar.  

På Österlen är vi mobila vilket innebär att vi hoppar in i våra surfvans och åker dit surfingen är bäst för dagen, precis som på kontinenten. Då vi har ett stort swell-fönster och kan surfa både på ost och sydkusten blir det oftast härliga roadtrips runtom.


Tider & priser

Surfakademins Surf & Yoga Retreat i Varberg inkluderar boende i tre nätter (torsdag - söndag) på Varbergs Fästnings B & B, tre dagars surflektioner (torsdag - lördag), tre dagars yoga & meditation (fredag - söndag) dagsutflykter runt om på Västkusten, all utrustning som kan tänkas behövas, feedback-sessions, vågteori och vattensäkerhet. Pris från 4,490 kronor - för exakta priser och datum för weekends gå vidare till bokningssystemet.

Surfakademins Surf & Yoga Retreat på Österlen inkluderar boende i sex nätter på Sönnarslövs Herrgård (söndag - lördag), fem dagars surf (måndag - fredag), sju sessions yoga  & meditation (söndag - lördag) dagsutflykter runt om på Österlen, all utrustning som kan tänkas behövas, feedback-sessions, vågteori och vattensäkerhet. För frukost och middag så har vi ett härligt upplägg, frukost tillagas av vår kock och på kvällskvisten kör vi matlagsupplägget, sånt mys. Pris från 10,990 kronor - för exakta priser och datum gå vidare till bokningssystemet. Maten (frukost & middag) är till självkostnadspris, runt 800 kronor för veckan.


Reseförsäkring

Surfakademin rekommenderar att du dubbelkollar att det finns en reseförsäkring som är kopplad till din hemförsäkring - skönt att få hjälp om det dyker upp lite hallaballo längs vägen.