S

uccén fortsätter - HEMMAVID har blivit en given destination för Surfakademin, under 2024 gör vi två nedstamp i vår egen bakgård, båda i Varberg: 30 maj - 2 juni & 22 - 25 augusti. Jens & Peter peppar i vatten och vi sträcker ut med Gabriella, käkar på Spiseriet och dricker naturvin på Glou Glou. 

Akademins surf & yoga weekends Hemmavid är kurerade för både dig som aldrig surfat tidigare samt för dig som har surfat en del runtom och nu är sugen på att komma igång med surfen i vår bakgård.

Lifestyle deluxe, vi trollar tillsammans fram ett upplägg fyllt av allt vi tycker är kul; surf, yoga, meditation, breathwork, roadtrips längs den halländska myllan & mumsiga middagar.

Dreamteam-vibes, våra surf & yoga retreats Hemmavid hostas av Jens & Peter samt Gabriella som leder yoga & meditationen.

Men tänk om det är platt då? Det kan absolut vara platt även om vi känner att Poseidon kommer att välsigna oss med vågor. Men om vågorna uteblir så kommer vi att yoga, meditera, hikea, paddelträna, bada & basta, snacka stories, njuta av fästningens habitat, känna in långa mysmiddagar med mera. Surfakademin tar det alltid vidare.

Under 2020 när våra egna surftrippar fick skjutas på framtiden så började vi instinktivt att upptäcka surfen hemmavid mer än någonsin, och vi blev så härligt överraskade. Och det som började som en nödlösning har nu blivit en given destination. Bästa, bästa.

Hemmavid, Oh really?

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
H E M M A V I D

I Varberg bor vi på klassiska Fästningen precis vid kallbadhuset

P

recis som väntat så erbjuder vi härligt boenden Hemmavid.

För våra weekends i Varberg så bor vi alla tillsammans på Varbergs Fästnings Bed & Breakfast, där boende i dubbelrum och frukost är inräknat i priset.

DAGS FÖR
MAGISKA
DAGAR
HEMMAVID

S

uccén från premiäråret fortsätter. Snart så snart är det dags för ditt livs härligaste weekend i Varberg. Hemmavid levererar alltid. 

Dreamteam-vibes, våra surf & yoga retreats hemmavid hostas av Jens & Peter samt Gabriella som leder yoga & meditationen.

Såklart ingår alltid bästa vibsen, all utrustning som brädor, våtdräkter och yogamattor samt road trips.

Om vågorna uteblir så kommer vi att yoga, meditera, hikea, paddelträna, bada & basta, snacka stories, njuta av herrgårdens & fästningens habitat, känna in långa mysmiddagar med mera. Surfakademin tar det alltid vidare.

För våra weekends i Varberg ses vi för meet & greet på torsdagen vid 16 på caféet Längtan på Varbergs Fästning och för Österlen på söndagen dito tid på Herrgården.

I Varberg utgår vi ifrån surfcentret nere i Apelviken, 10 minuters bilfärd ifrån Varbergs Fästning, kanske den vågsäkraste stranden på Västkusten. Här har vi en härlig set-up tillsammans med Surfers Paradise, med allt vad som behövs både för surfbara och platta dagar.  

 


Tider & priser

Surfakademins Surf & Yoga weekends i Varberg inkluderar boende i tre nätter (torsdag - söndag) på Varbergs Fästnings Bed & Breakfast, tre dagars surflektioner (torsdag - lördag), tre dagars yoga, meditation & breathwork sessions (fredag - söndag) dagsutflykter runt om på Västkusten, all utrustning som kan tänkas behövas, feedback-sessions, vågteori och vattensäkerhet. Pris från 5,990 kronor - för exakta priser och datum för weekends gå vidare till bokningssystemet.


Reseförsäkring

Surfakademin rekommenderar att du dubbelkollar att det finns en reseförsäkring som är kopplad till din hemförsäkring - skönt att få hjälp om det dyker upp lite hallaballo längs vägen.