P

REMIÄR: Helt otroligt egentligen. Vi har moddat och finlirat i år. Long story short, nu är vi äntligen redo att lansera vårt überupplägg som ska ta din surf från mysig till klassisk med fint trim, bestämda svängar och feta noserides.
Låt oss presentera det efterlängtade HANG TEN*S & WIPE OUT*S kurerat av Jens & Peter. För att anmäla ditt intresse till det kanske läckraste upplägget vi någonsin presenterat, mejla oss. Bara fyra platser per vecka. 

För 2021 är det veckorna 26 & 28 i Biarritz som gäller. Jens & Peter är tillbaks i vattnet, mer taggade än någonsin, för att surfa tillsammans med dig som att det inte fanns en morgondag. Datum för Galicien & Kalifornien tillkommer. 

Är jag redo, kan jag verkligen chilla med leashen, vågar jag surfa den sizen på våg och så vidare. Lätt hänt att vi stannar av, blir bekväma och slutar pusha. Inget fel med det. Men också härligt att gå all-in. Så för dig som vill ta din surfing till nästa nivå, nu har vi äntligen tagit fram ett upplägg för att släcka din törst. Såklart alltid med glädjen i fokus.

Vi är ett crew på högst fyra surfare som roadtrippar dit vågorna är bäst för dagen, såklart surfar vi på härliga brädor som känns levande. Peter & Jens har surfat över hela världen sedan mitten på 90-talet och surfar olika typer av brädor men har en stark kärlek till longboarden, kärnan till alla brädsporter. Alla har vi olika utgångspunkter, och här känner vi in dig var du står/var du ämnar ta din surfing och så sätter vi upp mål efter det. Under veckan få du löpande feedback och coaching i både vattnet och på land. För att optimera utvecklingen av din surfing använder vi både rörligt och stilla fotografi för att coacha dig på bästa sätt.

Hang 10*s & Wipeout*s

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pedagogik
Surfakademin är inte klassrummet med den stressande prestationsångesten utan skolgården där alla får vara med och leka.

S

urfing är långt ifrån en sport snarare en livsstil men framförallt en lek. Precis som Surfakademin inte bara är en surfkurs, surfskola eller surfcamp utan en totalupplevelse - en resa du aldrig glömmer.

Alla i Surfakademins instruktörsteam är internationellt certifierade livräddare och surfinstruktörer, enligt International Surfing Association. Vi har alla dessutom en gedigen erfarenhet både av att lära ut till nybörjare och att coacha surfing på landslagsnivå.

För att du hela tiden ska se hur du utvecklas och korrigera saker du kan göra bättre, filmar och fotograferar vi ett par surfsessions varje vecka – som vi sedan tittar på tillsammans.

För att du ska slippa lära dig surfetikett den svåra vägen går vi noga genom hur du ska agera i olika situationer samt allmän vattensäkerhet och annan surfteori & historia - allt från hur vågor bildas till de vassaste stilknepen - bara för att du är en nybörjare, behöver du inte se ut som en.